COMPANIE

Compania ERBORA s-a infiintat in anul 1993 cu capital romanesc integral privat, pentru domeniile de transport rutier,mutari-relocari si depozitari.

In timp am dezvoltat atat oferta de servicii, managementul cat si logistica companiei, iar experienta acumulata in decursul activitatii ne permite astazi sa garantam servicii de calitate indiferent de natura solicitarilor venite din partea clientilor.

Am extins activitatile mai intai in Europa si apoi pe celelalte continente asfel incat putem spune cu certitudine ca acum putem sa VA MUTAM ORIUNDE IN LUME.

Personalul dinamic, constituit in majoritate de oameni tineri, a acumulat experienta necesara si detin abilitati de comunicare in doua limbi de circulatie internationala (engleza si franceza) utilizate, dupa caz, pe tot parcursul operatiunilor.

O buna manageriere si reinvestirea profitului acumulat in anii anteriori - meritul exclusiv al directorului general si asociat unic - au permis extinderea propriului parc auto, dotat la acest moment cu autocamioane noi si autoutilitare de ultima generatie, si constructia unui nou sediu (aflat in prezent in curs de finalizare) ce include si un spatiu de depozitare (Autostrada Bucuresti Pitesti Km 12+400) de 3300 m3.

Am mentinut si am extins colaborari cu companii de gen din Romania si de peste hotare si ne-am afiliat la organizatii internationale de transport si relocari cu arie de acoperire globala.

In afara serviciilor oferite care sunt prezentate in cuprinsul site-ului si pe care incercam sa le executam cu maxima seriozitate si promptitudine, putem spune ca atuul nostru este disponibilitatea de a asculta si de a rezolva diversele necesitati ale solicitantilor, chiar si atunci cand acestea depasesc atributiile noastre asumate in cadrul activitatilor prestate.

In calitate de client al firmei ERBORA, puteti conta ca vom prelua pe langa produsele sau bunurile dvs. si grijile legate de transportul acestora sau cele ocazionate de mutarea intr-o noua locuinta sau sediu.

Prin urmare, intrati in contact cu noi si povestiti-ne ce aveti de facut, iar noi vom contribui ca planurile dvs. sa se realizeze.

Transport International | Transport Intern | Mutari | Servicii companie | Comenzi online | contact | Servicii companie | Portofoliu

website realizat de : AS Design
Taguri: Transport marfa, Transporturi marfa, transporturi nationale, transporturi internationale, transporturi frigorifice, transporturi marfa interne, relocari firme, relocari domicilii, firma transport marfa, firma relocari locuinte, firma mutari locuinte