Servicii de transport, relocare
Transport maritim de marfuri
Transport aerian de marfuri
Transport feroviar de marfuri
Transport frigorific
Depozitare
Confectionare de ambalaje
Consultanta Vamala

Compania ERBORA TRANSPORTURI INTERNATIONALE  este specializat în mutări profesionale door-to-door, depozitare bunuri personale si arhiva, servicii complete de relocare şi asistenţă vamală.

Compania ERBORA efectueaza mutari de locuinte si sedii la nivel local, national si international, oriunde in lume.

Furnizam servicii complete şi personalizate atât pentru persoane fizice cât şi juridice, cu respectarea standardelor internaţionale de calitate (FIDI/FAIM, ISO) si indiferent de amploarea operatiunii de relocare.

 Furnizam servicii specifice

 impachetare/ambalare
montare/ demontare
coborat/urcat
descarcari si incarcari camioane, autotrenuri, vagoane CFR

Pentru fiecare mutare de locuinta sau relocare de sediu al unei firme pot exista cereri si necesitati unice. De aceea, oricaror solicitari sau intrebari aparute in derularea acestui proces le va raspunde cu profesionalism un Project Manager, cel care urmareste derularea si finalizarea in bune conditii si la timp a proiectului.

Asiguram servicii complete

Estimare (dimensiunile pieselor de mobilier sau a echipamentelor, intocmirea  unui inventar al bunurilor, aprecierea posibilitatilor de mutare

ambalare, manevrare si transport in functie de volumul total si particularitatile acestora)

planificare (planificarea operatiunilor de relocare si a transportului; in cazul companiilor planificarea operatiunilor pe departamente permite            continuarea lucrului fara a cauza daune prin intreruperea intregii activitatii a acestora)

ambalaje(la cerere punem la dispozitie cutii din carton, folii cu bule de aer, saci, alte materiale necesare)

etichetare(pentru a se cunoaste atat continutul cat si, dupa caz, destinatia lor exacta -etaj/camera, departament etc.)

 sigilare(dupa ambalare, toate pachetele vor fi sigilate)

despachetarea si aranjarea efectelor în noua locatie

colectarea materialelor folosite

 depozitare(oferim servicii de depozitare in functie de exigentele impuse de operatiunile de relocare si termenele acestora ori de situatia locatiilor de plecare sau de destinatie)

Mutari internationale

 efectuam relocari door to door, datorita relatiilor noastre de parteneriat cu firme de gen din intreaga lume

servicii complete de relocare, expuse mai sus, sunt efectuate si in cazul mutarilor internationale

realizam si punem la dispozitie ambalaje din lemn tratat pentru transportul de marfuri si bunuri in statele ce nu permit ambalaje netratate.

vor fi asigurate efectele personale si bunurile de transportat ce urmeaza a fi mutate, actele necesare fiind întocmite de catre firma noastra

oferim asistenta vamala

 In functie de destinatie transportul se poate face rutier, naval, aerian cat si pe cale ferata, astfel incat dvs sa va puteti alege tipul de transport dorit in functie de bugetul alocat.

 

 


Transport International | Transport Intern | Mutari | Servicii companie | Comenzi online | contact | Servicii companie | Portofoliu

website realizat de : AS Design
Taguri: Transport marfa, Transporturi marfa, transporturi nationale, transporturi internationale, transporturi frigorifice, transporturi marfa interne, relocari firme, relocari domicilii, firma transport marfa, firma relocari locuinte, firma mutari locuinte