Servicii de transport, relocare
Transport maritim de marfuri
Transport aerian de marfuri
Transport feroviar de marfuri
Transport frigorific
Depozitare
Confectionare de ambalaje
Consultanta Vamala


              

TRANSPORT AERIAN

Marfa transportata aerian poate avea dimensiunea de pana la 120 cm lungime si 80 cm latime si 1m inaltime si maxim 250 kg (pentru un pachet).

In functie de necesitatile dvs. puteti solicita oricare dintre tipurile de servicii enumerate mai jos:

door-to-door (preluare direct de la sediul/locuinta solicitantului, operatiuni de vamuire atat la export cat si la import, transport si livrare la punctul de destinatie indicat)

airport-to-door (transportul aerian al bunurilor, operatiuni de vamuire la import si livrare la adresa indicata de solicitant)

door-to-airport (preluare de la adresa indicata de solicitant, operatiuni de vamuire la export, transport aerian international)

Calculati greutatea volumetrica a expedierii dvs.

Este posibil ca uneori să aveţi de expediat un colet de dimensiuni mari, nu foarte greu, dar pentru care greutatea volumetrică depaşeşte masa acestuia. În astfel de situaţii, costul transportului se calculează raportat la volumul coletului. Greutatea volumetrică sau greutatea dimensională se utilizează pentru a calcula costul transportului. Tariful de transport se calculează în raport cu cea mai mare greutate rezultată dintre greutatea fizică şi greutatea volumetrică.

Transport aerian Pentru a calcula greutatea volumetrică a coletului dvs, înmulţiţi lungimea x lăţimea x înălţimea coletului şi împărţiţi rezultatul la 5000 (mărimi exprimate în centimetri).

Exemplu (export pe cale aeriană): presupunem că greutatea fizică a coletului este de 10 kg, însă greutatea volumetrică este:

(50cm x 40cm x 30cm) / 5.000 = 12kg

În acest exemplu greutatea volumetrică de 12 kg este mai mare decât greutatea fizică şi aceasta va fi luată în considerare la calculul tarifului de transport.

Vă recomandăm să calculaţi greutatea volumetrică pentru fiecare expediere şi să o comparaţi cu greutatea fizică.

Cea mai mare greutate dintre cele două se utilizează pentru a calcula tariful de transport.


Transport International | Transport Intern | Mutari | Servicii companie | Comenzi online | contact | Servicii companie | Portofoliu

website realizat de : AS Design
Taguri: Transport marfa, Transporturi marfa, transporturi nationale, transporturi internationale, transporturi frigorifice, transporturi marfa interne, relocari firme, relocari domicilii, firma transport marfa, firma relocari locuinte, firma mutari locuinte